ΕΞΟΠΛΙΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑ…
ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΤΕ
ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ!

Εξοπλισμός

Με τον εξοπλισμό της Orizzonti, όλα μπορούν να συμβούν!
Από λαχταριστές παγωμένες γρανίτες και τέλεια ροφήματα σοκολάτας μέχρι τον απόλυτα γευστικό καφέ, καμία πρόκληση δεν είναι ακατόρθωτη με τις ολοκληρωμένες λύσεις της Orizzonti για το σπίτι και την επιχείρηση.

Προτάσεις με φαντασία και για κάθε ανάγκη, που περιλαμβάνουν από μύλους καφέ και προηγμένες παγομηχανές έως εργονομικά πλυντήρια, αξιόπιστες γρανιτομηχανές και πρωτοποριακές συσκευές μπαρ!

Μύλοι άλεσης καφέ

Επαγγελματικοί μύλοι άλεσης καφέ και μύλοι για οικιακή χρήση, με την εμπειρία και την αξιοπιστία της Orizzonti. Με πανίσχυρο μοτέρ, ανθεκτική κατασκευή και προηγμένα χαρακτηριστικά, οι μύλοι της σειράς εξασφαλίζουν τέλεια άλεση στο επιθυμητό μέγεθος, μετατρέποντας την παρασκευή καφέ σε πραγματική ιεροτελεστία!

Παγομηχανές

Επαγγελματικές παγομηχανές ανώτερης ποιότητας με ψύξη υψηλής απόδοσης για τέλειους, συμπαγείς παγοκύβους, που λιώνουν αργά! Το απαραίτητο εργαλείο στα χέρια κάθε Barista ή λάτρη καφέ, που θα απογειώσει το κάθε ρόφημα στη στιγμή! Γιατί εν τέλει, το παγάκι είναι… το κερασάκι στην τούρτα!

Πλυντήρια

Η σειρά πλυντηρίων της Orizzonti είναι η καλύτερη επιλογή. Συνδυάζουν ευκολία στη χρήση και σταθερά υψηλή απόδοση ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζουν μέγιστη οικονομία στην κατανάλωση νερού και ενέργειας.

Γρανιτομηχανές

Παγωμένη γρανίτα! Η αγαπημένη, καλοκαιρινή συνήθεια που ασκεί μια ακατανίκητη έλξη σε μικρούς και μεγάλους… διαχρονικά! Από τη γρανίτα λοιπόν των παιδικών μας χρόνων μέχρι τη γευστική γρανίτα του σήμερα, λίγα έχουν αλλάξει στη γεύση, πολλά όμως έχουν διαφοροποιηθεί στην ευκολία και στην ταχύτητα! Οι κορυφαίες γρανιτομηχανές της Orizzonti έρχονται με ανανεωμένο design και πρωτοποριακή τεχνολογία για να καλύψουν τις ανάγκες σας γρήγορα και εύκολα!

Συσκευές μπαρ

Μήπως ήρθε η ώρα να ενδυναμώσετε τη θέση σας ως βασιλιάς του bar;
Η σειρά συσκευών bar της Orizzonti περιλαμβάνουν τα καλύτερα εργαλεία που πρέπει να έχει στα χέρια του ο σύγχρονος barista!

Αξεσουάρ

Accessories… όπως λέμε success! Τα αξεσουάρ δικαιούνται το δικό τους μερίδιο στην επιτυχία στο μπαρ ή στην κουζίνα. Η Orizzonti επέλεξε για εσάς τα καλύτερα!

ORIZZONTI NEWSLETTER

FIND OUT FIRST

Sign up for the latest Orizzonti news and exclusive offers.

Orizzonti 2018. All rights reserved.